Tel 013-52 20 825     Voor spoed buiten de openingstijden: 0900 999 09 09

DE PRAKTIJK

BB Tandartsen houdt zich bezig met de algemene tandheelkundige zorg voor u en uw kinderen. Dat doen we met zorg en op hoog niveau. Maar behalve dat kennen we een aantal aandachtsgebieden, waarin we gespecialiseerd zijn.

Implantologie
Esthetische tandheelkunde
Tandprothetiek, klikgebit op implantaten
Wortelkanaalbehandelingen
Slaapapneu en snurkproblematiek (NVTS erkend)
Invisible beugels
Professioneel tandenbleken

Onze tandartsen zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) en lid van de Nederlandse Maarschappij tot bevordering der Tandheelkunde (NMT), Nederlandse vereniging voor tandheelkundige slaapgeneeskunde (NVTS) en Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI).

U kunt zonder verwijsbrief terecht bij onze praktijk, dit doet u door telefonisch contact met ons op te nemen of door het formulier op deze pagina in te vullen. Behandeling vindt uitsluitend plaats op afspraak. Bij verhindering van een gemaakte afspraak, graag tenminste 24 uur van te voren afzeggen. Zo niet, dan kan de afgesproken tijd in rekening worden gebracht. 

Voor vragen en/of opmerkingen over onze praktijk of onze dienstverlening kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag uw vraag.

ONS TEAM